-10 %
SCANDIC SIF

SCANDIC SIF

3.999 DKK
3.599 DKK

SCANDIC SIF er et fint og smukt minidrivhus på 0,68m2. Måske har du begrænset plads på din altan, i din lille have eller terrasse? Så er SCANDIC SIF en oplagt løsning. Du kan placere det kompakte minidrivhus stort set alle steder, hvor du gerne vil nyde glæderne ved at have et sted, hvor du kan dyrke planter fra det tidlige forår, hen over sommeren og langt ud på efteråret. Her kan du enten forspire frø til dit større drivhus eller måske har du slet ikke lyst til at have et stor drivhus. Her er plads nok til nogle tomater eller augurker. Det kan også bruges som et flot glasmontre til ting som du gerne vil udstille. 

Stellet er lavet i sort lakeret aluminium og alt glas er 4 mm hærdet sikkerhedsglas. Hvis det bliver for varmt inde i drivhuset, åbner du blot låget for at skabe ventilation. Scandic SIF har 2 store lagluger, som med et beslag, holdes åbent så længe som nødvendigt. Med en ganske lille indsats som udluftning og vanding efter behov kan du have glæde af et fantastisk sted fyldt med mange forskellige planter i mange måneder hvert år. 

Bredden er 111cm, dybden er 61cm og højden er 150-170cm. De 2 skydedøre, giver nem adgang til de 4 kraftige hylder, som er flytbare og kan fjernes helt, hvis man vil bruge hele højden til en plante. 

OBS Prisen er afhentet. Levering på denne vare koster 975.-