KONTAKT SCANDIC GREENHOUSE

SCANDIC GREENHOUSE

Kirkegaardevej 3

6933 Kibæk, Danmark

Email: info@scandicgreenhouse.dk

Telefon: 40193676 mellem kl. 9-17 i hverdage.

Mail vil blive besvaret hurtigst muligt & indenfor 8 timer i hverdage.

 

                          OM SCANDIC GREENHOUSE:

Virksomheden SCANDIC GREENHOUSE er startet ud fra en passion for udeliv og grønne fingre. I disse år vil danskerne rigtig gerne bygge skønne uderum og nyde sollyset, den friske luft og alligevel have mulighed for læ for vinden og ly for den næste regnbyge. Det vil Scandic Greenhouse gerne hjælpe med. Vi sælger oplevelser! Og vi ønsker at yde en uovertruffen service før, under og efter købet, samt at levere et produkt, som kunden kan nyde i utallige timer, nærmest året rundt...i MANGE år!

Navnet "Scandic" er ikke tilfældigt. Vores drivhuse er udviklet og produceret specielt til de skandinaviske vejrforhold, vindbelastning og snetryk. Vores modeller er de senere år, solgt i 1000-vis hos Norske, Finske og Svenske forhandlere. Så vi VED at kvaliteten holder! Kraftige, pulverlakerede aluminiums profiler, 4mm hærdet sikkerhedsglas, samt mange unikke, patenterede produktegenskaber, gør den store forskel! 

"Green" house er heller ikke tilfældigt. Aluminiums profiler og glas er næsten 100% genanvendelig ved omsmeltning og dermed ikke en stor belastning for miljøet. Hjemmedyrkning af egne grøntsager, sparer også en masse ressourcer og miljøpåvirkning....og så smager solmodnede tomater og hjemmeavlede grøntsager bare langt bedre...

Du kan læse meget mere om selve produkterne på hver varebeskrivelse i menu kataloget. Her kan du også finde monteringsvejledninger på dansk, produktdatablad til udprint, stregtegninger samt oversigt over de kraftige profiler. Du kan også læse en hel del i menupunktet "VALG AF DRIVHUS" omkring de punkter, hvor vores produkter adskiller sig fra de øvrige på markedet. Der er mange punkter, specielle patenter samt intelligente design. Dette gør både husene robuste og funktionelle, samtidig med, at det er smukke bygninger, der vil pryde enhver have. Du er altid meget velkommen til at besøge vores Showroom. Her kan du med egne øjne og fingre, se og mærke, hvorfor vores produkter godt kan koste lidt mere end modellerne som findes i rundt omkring i varehusene. Kvalitet skal "mærkes" så gør dig selv den tjeneste, at kigge forbi vores flotte Showroom inden du køber orangeri, pavillon eller drivhus. Vi ved, at vi har produkter der tåler sammenligning og vi vil med stolthed vise dem frem. 

Du kan som kunde, handle direkte i vores Webshop. Det er både nemt og bekvemt. Har du spørgsmål til produkterne inden bestilling, kontakter du blot kundeservice på Info@scandicgreenhouse.dk eller på mobil 4019 3676. Her får du kompetent og professionel vejledning både før, under og efter købet. Lagervarer leveres direkte hos dig i løbet af 7 hverdage. Vi sælger altså vores produkter direkte fra fabrik til slutkunden, for at undgå fordyrende mellemled, samt for at kunne levere en service og sparring mm omkring produktet, som vi mener er vigtigt for dig som kunde. Velkommen til SCANDIC GREENHOUSE!