SHOWROOM ÅBENT ALLE DAGE 9-17

Du er, altid yderst velkommen til at besøge vores Showroom. Her kan du med egne øjne og fingre, se og mærke, hvorfor produkter fra Scandic Greenhouse, godt kan koste lidt mere, end de modeller der findes rundt omkring i varehusene. Kvalitet skal "opleves", så gør dig selv den tjeneste at kigge forbi vores flotte Showroom, inden du køber nyt orangeri, pavillon eller drivhus. Vi ved, at vi har produkter der tåler sammenligning og vil med stolthed vise dem frem.

Hos Scandic Greenhouse vil vi gerne være med til at skabe det rum, hvor du bare har lyst til at være. Et uderum, hvor du kan nyde lyset, varmen og naturen helt for dig selv eller i fællesskab med familie og venner. Beslutningen om at vælge et uderum kan være stor, hvad enten det er et orangeri, en pavillon eller et helt almindeligt drivhus. Bygningen skal stå i mange år og bruges mange timer. Din nabo vil, med garanti, kigge misundeligt over hækken. Så inviter gerne naboen med ind. Det giver altid de bedste oplevelser, at være flere om både at yde & nyde… 

Der er en væsentlig omkostning forbundet med at købe huset, men også i forbindelse med anlægsarbejdet og selve montagen af huset. Der kommer til at gå nogle arbejdstimer med projektet, men de skulle gerne være af den hyggelige slags og hvor man hele tiden kan forestille sig de skønne øjeblikke, som venter forude. Netop derfor skal du besøge vores flotte og stemningsfyldte showroom før et køb. Her kan du blive inspireret til hvilken løsning af uderum, der passer bedst til din bolig, have og drømme.

Alle vores modeller er udstillet indendørs i det oplyste showroom, dog ikke i alle størrelser. Alle modeller er også hyggeligt indrettet, med møbler og interiør, for at give en bedre fornemmelse af størrelse og muligheder. Et uderum kan næsten aldrig blive for stort 😉 Det bliver lynhurtigt familiens foretrukne opholdssted og skal der være plads til både kapilærkasser, et spisebord og eventuelt en hundekurv, så kræver det nogle m2. Flere af vore modeller, er lavet så praktisk, at der kan tilkøbes ekstra sektioner, hvis man trænger til at udvide. Men det er naturligvis nemmest gjort allerede fra starten af projektet.

Udstillingen ligger hos Scandic Greenhouse, på firmaets adresse, Kirkegårdevej 3, 6933 Kibæk. Der er åbent alle årets dage fra kl. 9-17. Udstillingen er delvis bemandet. Såfremt du ønsker personlig betjening og præsentation af de forskellige muligheder, er det nødvendigt at lave en aftale med os på 4019 3676 eller Info@scandicgreenhouse.dk. Vi glæder os til at se dig.

NYT : 3 Måneders gratis forsikring ved køb af Scandic Greenhouse produkt. Se mere her : Dansk glas forsikring

 

SCANDIC GREENHOUSE

Kirkegaardevej 3, 6933 Kibæk

Tlf: 40 19 36 76

E-mail: info@scandicgreenhouse.dk