VALG AF DRIVHUS

Her er gode råd gratis. Dit nyt hus skal stå i mange år og gøre dig glad, hver dag. Derfor er det vigtigt at vælge det rette hus til dine behov..

 • 3 Måneders GRATIS forsikring : Dansk glas forsikring
 • Fragtfri levering ved køb over dkr 1000,-
 • Patenteret fastgørelse af glas & polycarbonat
 • Intelligent design, der reducerer samletiden op til 50%
 • Ekstra kraftig box-profil aluramme
 • Udviklet specielt til det Skandinaviske klima
 • Unikke muligheder for at udbygge/forlænge flere af modellerne
 • Vi bruger udelukkende :
  • Rustfri stålbolte
  • 4mm Hærdet Sikkerhedsglas
  • Sortlakerede Aluprofiler

Uddybning af konkrete fordele ved huse fra SCANDIC GREENHOUSE:

 • Vi bruger udelukkende rustfri stålbolte, der faktisk godt kan ruste i rigtig barsk klima, men de gør det væsenligt mindre/senere end almindelige bolte. De knækker eller overspændes ikke, som de aluminiumsbolte der ofte bruges i drivhuse. Konstruktionen kan derved spændes bedre sammen og som et ekstra plus, kan de også skilles ad igen uden problemer.
 • Vores kraftige Box-profiler er flere gange tykkere end normale profiler til et drivhus. Selve konstruktionen i profilerne gør holdbarheden mange gange stærkere. 
 • Fastgørelsen af enten Glas eller polycarbonat foregår med en patenteret løsning uden de normale glas clips. Vi bruger en kraftig klemliste, der sikrer en meget stormsikker og eksklusiv montering.
 • Fastgørelsen af polycarbonat og glas i tagfladerne, foregår på flere af modellerne ved, at polypladen skubbes nedefra og op i en notgang, hvorved pladen er bliver låst fast. En meget stormsikker og nem montering.
 • SCANDIC GREENHOUSE sælger produkter direkte fra fabrik til slutkunden, for at undgå fordyrende mellemled, samt for at kunne levere en service omkring produktet, som langt overgår varehuse/byggemarkeder m.fl.
 • Hvor mange andre bruger 3mm almindeligt glas, bruger vi udelukkende 4MM hærdet sikkerhedsglas til alle vores modeller. Fordelen ved det tykke, hærdede glas, er at det holder til ca. 5 gange så meget som alm. 3mm glas. Skulle en hærdet rude gå itu, vil den blive til granulat som f.eks. en bilrude og altså ikke efterlade skarpe glassplinter rundt i haven. De hele baner er også en klar fordel. Dels ser det langt mere eksklusivt ud og så undgår man flere stykker glas som overlapper hinanden og efterlader sprækker til skidt og alger, som er umuligt at fjerne uden at afmontere ruderne først.
 • På de fleste af vores modeller, har du valgmuligheden mellem hærdet helbaneglas i både sider og tag eller et mix med glas i siderne og polypaneler i taget. Glas er den smukkeste løsning, mens polypanelerne er den mest praktiske. Polypanelerne har en isolerende effekt og holder derfor bedre på varmen om natten. De bryder også lyset, så du ikke får skarp sollys ind.
 • SCANDIC GREENHOUSE benytter også udelukkende sortlakerede aluprofiler. Aluprofiler ruster ikke og når de er lakerede, korroderer de heller ikke. Profilerne er pulverlakeret og i en flot finish, der holder sig elegant og eksklusivt, mange år frem i tiden.
 • Alle vores modeller, har som standart en aluminiums bundramme der skal fastgøres korrekt til fundamentet for at husejerens forsikring, vil dække en evt. stormskade. Derudover kan man for en lille merpris, tilkøbe en ekstra modelspecifik kraftig aluminium sokkel i 9 cm højde, som husets bundramme monteres ovenpå. Det er en nem måde at lave husets sokkel endnu mere stabil og så får du jo også pludselig ekstra 9 cm loftshøjde i hele huset.
 • Mange af vores modeller er også lavet med et patenteret, intelligent design, der reducerer samletiden betragteligt, faktisk helt op til 50%. Systemet består i, at der i mange af aluprofilerne, allerede er pre-monterede skruer. Derved skal man ikke selv styre et bestemt antal skruer rundt i en profil, hvilket minimerer risikoen for fejlmontering.
 • Husene vi forhandler hos SCANDIC GREENHOUSE, er udviklet specielt til de Skandinaviske vejrforhold. Forhandlere i både Sverige, Norge og Finland, har i de seneste år, solgt huse i tusindvis. Så vi VED at kvaliteten holder!
 • Vi lagerfører de mest gængse reservedele til vores huse, samt ekstra glas. Skulle uheldet være ude, kan alle aluprofiler skaffes løst, dog må der påregnes lang leveringstid.
 • SCANDIC GREENHOUSE har en passion for uderum der kan få det bedste frem i alle haver. Vi vil gerne sælge et produkt, vi kan være stolte af, og til en konkurrencedygtig pris. Vi er ikke de billigste på markedet, men vi er bestemt heller ikke de dyreste. Vores produkter kan stå mål for en sammenligning. Derudover ønsker vi at yde en uovertruffen service før, under & efter købet, samt levere et produkt som kunden kan nyde i talrige timer, nærmest hele året rundt...og i MANGE år!

 

Beslutningsprocessen - og hjælp dertil...

Når du skal beslutte dig for at købe en given model og fabrikat af enten orangeri, pavillon eller drivhus, er der mange ting at tage højde for. Huset skal stå i haven i mange år og det er vigtigt at gøre sig gode overvejelser omkring, hvad der netop er dit behov for et uderum. Både grundareal, sidehøjde og totalhøjde er vigtige parametre. Skal du udelukkende bruge huset til dyrkning af grøntsager og krydderurter? Hjemmedyrkerhobbyen har det med at gribe om sig og man får hurtigt brug for mere plads. Skal huset bruges som en slags ”udestue” med gode møbler og måske endda et spisebord, hvor hele familien kan nyde måltider, spille familiespil og fortælle gode historier? Lidt LED belysning og måske en terrassevarmer, gør faktisk også modeller, meget charmerende og hyggelige når mørket falder på. Kort sagt; det er huse man ikke vil ind fra.........De forskellige modeller har også deres helt unikke fordele:

ORANGERI

Det klassiske T-Hus, har med karnap og dobbeltdøre, en ekstra højde midt i huset og en særlig stor rumfølelse. Kan udbygges med flere m2.

ROYAL PARK

Vores ROYAL PARK serie, er nemme at indrette med de kvadratiske eller rektangulære former. De har meget loftshøjde til den pyramideformede tagkonstruktion. Et rigtigt uderum til den aktive familie.

PAVILLON

Vores PAVILLON serie er alle 6 kantede hexagoner. Det er vel alle tiders klassiske lysthus, som kan passe ind i enhver have. Den unikke form, gør huset lidt svære at indrette, men bestemt ikke hyggen mindre.

DRIVHUSE

Under kategorien DRIVHUSE, lagerfører vi pt 2 modeller, som enhver ambitiøs haveejer vil kunne udnytte optimalt. SCANDIC BALDER fås både i 253 og 335cm bredde med enkelt eller dobbeltdør og er et rigtig fint ”begynderhus” i gennemført kvalitet. SCANDIC IDUN er med en enkelt, 2-delt stalddør og er hele 306cm bred. Til Idun serien, kan der tilkøbes ekstra sektioner, så man kan udbygge i det uendelige.

MODERN URBAN

Under kategorien MODERN URBAN, finder du vores særling, SCANDIC MODI. Man kan jo faktisk sige at MODI er et fritstående, omvendt vægdrivhus. Et rigtig smart & futuristisk design, med såkaldt pulttag, som er højest i fronten og giver en enorm frihøjde. MODI har dobbelt stalddør som nærmest åbner hele fronten på huset op, MODI har så mange fordele & unikke muligheder, at vi er sikre på at denne model bliver meget populær i årene fremover.